15.8.2001 KOLPA natisni E-pošta
Prispeval Zvonko   
Sreda, 15 Avgust 2001 00:00


TRADICIONALNI SPUST PO KOLPI

Pri AO Železničar, kar ni povsem v naravi AO-jev, vsako leto organiziramo zdaj že tradicionalen spominski spust (Vanjev memorial) po Kolpi. Gre za večdnevno taborjenje na bregovih Kolpe, kjer čez dan sprobavamo meje zmogljivosti naših polno naloženih kanujev. Družabni večeri ob ognju pričarajo maksimalno dobro vzdušje.

Na pomočSkočiti ali ne skočitiNa splošno Kolpa ni preveč divja reka in je zelo primerna za kanuje. Zgornji del, blizu Osilnice je bolj razgiban, medtem ko so v spodnjem delu najbolj zanimivi številni jezovi. Posebno zanimiv postane jez takrat, ko ga je možno prepeljeti v kanuju, seveda ni nujno da tudi mi obstanemo v njem.Hotel s petimi zvezdicamiNjamiii

Podmornica

Palček SmukDesno, desnooo !!

 

 

 

 

 

 

Lep iztek

 

 

Banzaii

Zdaj ga vidiš, zdaj ga ne

Še ena gasilska

Zadnjič posodobljeno Sreda, 05 Avgust 2009 21:26
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information