Tečajniška tura natisni E-pošta
Prispeval tajda   
Torek, 09 Junij 2015 12:06

Konec tedna smo se končno odpravili na prestavljeno tečajniško turo v hribih. Naša destinacija so bile Petkove Njive, kamor smo prisopihali že v petek, da smo bili v soboto nared za plezalske podvige. Nekateri so se razvajali pri oskrbnici v koči, drugi pa smo se kljub svizcem, ki baje lomastijo naokoli, polegli kar po tleh.

Zjutraj smo se razdelili po navezah: Primož-Meta-Vesna, Slatki-Kaja-Tajda in Metek-Silvo ter odšli napadat vsak svojo steno. No, pravzaprav sta se izkušenejši navezi gnetli v SZ razu v Vežici, medtem ko sva se midve s Kajo spopadali s svojo prvo smerjo – Lukmanovo. Zatem sva opravili tudi s Preložnikovo in njenim detajlom ter se tako navdušili, da smo se odločili splezati še eno smer. Kasneje smo ugotovili, da sta smer Mimo votline pred nami plezala že Metek in Silvo. S to razliko, da smo mi izvedli varianto skozi votlinoJ. Primož, Meta in Vesna pa so se raje kot za novo smer odločili za predodhodno pivo v koči. Tečajniki, Meta in Primož smo torej odšli domov in spotoma spodbujali še Edota v Akademski. Slatki in Metek pa sta v nedeljo splezala še Levo smer v Lučkem dedcu.

Imeli smo se fino, poleg tega pa smo nevede plemenito pomagali plezalcema v stiski (zdaj vemo, da je treba napol popit tetrapak soka vedno pustiti pod avtom).

2. prebujanje tabora3. umetniška4. umetniška5. ta je pa baje za vnuke6. tut ta7. in ta8. ta se pa bojda ne kvalificira v to kategorijo9. sestop

Zadnjič posodobljeno Četrtek, 11 Junij 2015 15:39
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information