Začetek Reportaže Spisek vseh reportaž 29.10.2003 - PLEZANJE V PAKLENICI
29.10.2003 - PLEZANJE V PAKLENICI natisni E-pošta
Prispeval Samsa Andrej   
Sreda, 29 Oktober 2003 00:00
paklenicaV sredo, 29.10.2003, smo se štirje optimisti Poli, Martin, Samsa in Matej v dežju odpravili plezat v Paklenico.rpakla01rpakla02Čeprav je vedno bolj deževalo smo se, navkljub nekaterim kriznim stanjem (oblike: v Pakli 100% zliva kot noro), suvereno prišli do kampa v Pakli. Tam smo se dobili s Tinetom in šli spat v upanju na lepo vreme naslednji dan.
Zjutraj (ob sedmih) smo se zbudili --->nebo skoraj brez oblačka. Na hitro smo splezali dve smeri (solo) v Kukovih, nakar je spet pričelo deževati. Popoldne, ko se je malo posušilo, sta pa Poli in Samsa splezala še eno smer, Matej in Martin pa sva šla malo frikat. Naslednji (poslednji) dan sta Tine in Matej splezala 3 smeri, Martin, Samsa in Poli pa smo zlezli Nosoroga. S tem je tudi bilo plezanja v Pakli konec, saj je na zvečer bojnem posvetu padla odločitev za umik zaradi slabe napovedi.

rpakla03rpakla04

Suma sumarum: 19 vzponov, od tega 10 solo, ter lep začetek podaljšanega vikenda.

Zadnjič posodobljeno Sobota, 22 Avgust 2009 19:51
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information