Začetek Novice Vrvni manevri - ponavljanje
Vrvni manevri - ponavljanje natisni E-pošta
Prispeval Poli   
Sobota, 30 Marec 2013 12:41

Ker se praktični izpit nezadržno bliža, bomo v okviru popoldanskih prostočasno-interesnih delavnic oz. uric organizirali ponavljanje vrvnih manevrov in ostalega, kar bo del vašega praktičnega izpita pred, samo za ta špecialni dogodek zbrano, komisijo zajebanih, tečnih, starih prdcev.

 

Predviden program bi tako zajemal:
- vozli in njihova uporaba (ne bo posebne točke ampak bo ponavljanje v okviru ostalih točk);
- izdelava sidrišč;
- napredovanje naveze in nameščanje varoval;
- spust po vrvi;
- samoreševanje;
- reševanje padlega.

 

Prva delavnica v nizu bo potekala v četrtek, 4. aprila 2013, od 16.30 dalje v Turncu, sektor Garderoba in okoliško skalovje. Delo bo potekalo v navezah po dva plezalca, zato imejte s seboj vso potrebno alpinistično opremo za nemoteno delo ter vrv na navezo.

 

Zaradi omejenega prostora na delovišču vas prosim, da se vpišete v tabelo. Enako velja tudi za vse, ki bomo na interesnih uricah pomagali.

 

Ostale podrobnosti se domenimo na ferajnu v sredo.

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information