Začetek Novice Novi komentarji in ogled slik
Novi komentarji in ogled slik natisni E-pošta
Prispeval Jirži   
Nedelja, 30 September 2012 23:23

V sklopu priprav na nadgradnjo sistema Joomla, s katerim imamo narejeno domačo stran, na verzijo 2.5 (sedanja je 1.5), sem namestil nov sistem za dodajanje komentarjev prispevkom. Uporaba bi morala biti lažja in bolj intuitivna.

Prav tako je nameščen tudi nov, lepši in bolj fensi način ogleda (velikih) slik v prispevkih Kaj se dogaja in Reportaže. Ker se male slikice (thumbnails) generirajo sproti, bo tisti, ki bo neko stran, ki še nima sličic, odprl prvi, moral malo počakati, da se bodo sličice generirale. Ob naslednji uporabi bo vse trenutno. Sčasoma bo vsaka stran vsaj enkrat odprta in sličice bodo generirane za vse strani.

Zakaj je bilo to sploh potrebno, če je vse itak delovalo? Zato, ker dodatki, ki so v trenutni verziji skrbeli za te stvari, v verziji 2.5 niso več podprti. 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information