Začetek Novice Razpis za začetni alpinistični tečaj v kopni skali 2012 - Kamniško sedlo
Razpis za začetni alpinistični tečaj v kopni skali 2012 - Kamniško sedlo natisni E-pošta
Prispeval Robert Hočevar   
Ponedeljek, 28 Maj 2012 12:27

Komisija za alpinizem PZS razpisuje začetni alpinistični tečaj v kopni skali, ki bo potekal od srede, 4. julija, do nedelje, 8. julija 2012, na Kamniškem sedlu.

Več lahko preberete na strani PZS.

 

Del kotizacije za naše člane bomo prispevali iz društvenih sredstev.

Za ta sredstva lahko kandidirajo tečajniki zadnje alpinistične šole, ki so uspešno opravili praktični in teoretični izpit in mlajši pripravniki, ki so uspešno opravili teoretični in praktični izpit v letu 2011 in so registrirani pri KA.

Tečaj je zelo priporočljiv za vse, ki mislite v nadaljevanju samostojno plezati v hribih. Na tečaju boste utrdili že pridobljena znanja in verjetno izvedeli tudi kaj novega. Poleg tega boste imeli priliko vso znanje preizkusiti v alpinističnih smereh pod vodstvom izkušenih alpinističnih inštruktorjev.

Člani PD Železničar pošljite izpolnjene prijavnice na e-pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. do srede, 13.6.2012.

 

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information