Začetek Novice KA objavlja razpis za kategorizacijo
KA objavlja razpis za kategorizacijo natisni E-pošta
Prispeval Robert Hočevar   
Sreda, 26 Oktober 2011 10:11

Vse registrirane člane alpinističnih odsekov/klubov prosimo, da oddajo seznam alpinističnih tur v sezoni 20010/2011 (obdobje od 16. 11. 2010 – 15. 11. 2011) najkasneje do petka, 18. novembra 2011.

Prijave za kategorizacijo sprejemamo izključno v elektronski obliki na naslov:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , zadeva: kategorizacija_jesen11 

 

1) Upoštevalo se bo samo popolne prijave, oddane do zgoraj navedenega roka in pripravljene v skladu s temi navodili. Prijave oddane na starih obrazcih bodo zavrnjene.

 

2) Za kategorizacijo lahko kandidirajo samo v tekočem letu registrirani alpinisti.

3a) Kandidat lahko odda največ 25 vzponov, s katerimi kandidira za kategorizacijo, na obrazcu "Pregled tur", ki je priložen.

3b) Za vse prvenstvene vzpone se poleg obvezne skice pošlje tudi fotografijo stene z vrisano smerjo, sicer se smeri ne more upoštevati za kategorizacijo.

3c) Za vse smeri izven Slovenije je potrebno priložiti skico.

3d) Za prvenstvene vzpone in vse vzpone izven Slovenije izpolnite priloženi obrazec »ocene po raztežajih«, v katerem navedite ocene vseh posameznih raztežajev v smeri.

4) Alpinisti, ki so bili poškodovani, naj  poleg prošnje za podaljšanje razreda priložijo originalno zdravniško spričevalo o poškodbi.

 

Obenem vam pošiljamo tudi obrazec "Prijava za uveljavljanje statusa kategoriziranega športnika". Prosimo, da ga izpolnijo tisti alpinisti, ki bodo oddali prijavo za kategorizacijo prvič oz. obrazca do sedaj še niso izpolnili.

Miha Habjan, načelnik KA UO PZS

PRILOGE:

  • Obrazec prvenstvene smeri
  • Obrazec prijava kategoriziranega športnika
  • Ocene po raztežajih
  • Pregled tur

Priloge dobite pri meni.

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information