Začetek Novice Plezalni tabor "Triglav"
Plezalni tabor "Triglav" natisni E-pošta
Prispeval Robert Hočevar   
Ponedeljek, 19 September 2011 12:13

Komisija za alpinizem organizira alpinistični plezalni tabor v dolini Vrata z namenom plezati v Triglavu (Stenarju). Plezalni tabor bo ena izmed akcij pri pripravah na izbor kandidatov v mladinsko alpinistično reprezentanco.

 

Tabor bo potekal od petka (zvečer) 30. septembra do nedelje 2. oktobra 2011. V primeru slabega vremena se bo tabor prestavil za en teden.

Tabor je namenjen perspektivnim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom, rojenim leta 1986 in mlajšim, ki morajo pisno preko elektronske pošte (e-naslov:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , geslo: (Triglav) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do torka, 27. septembra 2011 do 14. ure. (Kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu, se ne upoštevajo!).

Število udeležencev tabora je omejeno na 14 kandidatov. Kandidati se bodo izbirali na osnovi dosedanjih alpinističnih in izkušenj. V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom z ustreznimi pogoji letnika 1985 in starejšim.

Vodji tabora bosta Marko Prezelj in Tomaž Jakofčič. Vodji bosta koordinirali naveze, pomagali s svetovanjem pri izbiri vzponov in pri izbiri vodniške literature ter poskrbela za večerna predavanja. Za podrobnejše informacije o izvedbi tabora lahko kontaktirate: Miha Habjan, 040 698 650.

Vse podrobnosti glede tabora boste udeleženci dobili po zaključenem izboru (28. in 29. september 2011).

Alpinistični pozdrav.

Miha Habjan, načelnik KA

 

Razpis s prijavnico dobite TU! 

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information