Začetek Novice Rezultati anket
Rezultati anket natisni E-pošta
Prispeval Poli   
Ponedeljek, 09 November 2009 10:57
Takole, znani so rezultati obeh anket, ki sta se navezovali na obratovanje in obiskovanje male umetne plezalne stene. Odziv je bil kar velik, čeprav se število sodelujočih v posamezni anketi razlikuje, kar je malce čudno...ali ipak. Če te zanima...
Na vprašanje "Kateri termin obratovanja stence ti najbolj ustreza?" je odgovorilo 71 anketirancev, ki so lahko izbirali med tremi možnostmi:
- zvečer;
- dopoldan;
- popoldan.
Največ se jih je odločilo za večerni termin in sicer kar 45 oziroma 63,4%. Ti si verjetno želijo zbežati od tečne žene in si po napornih službenih obveznostih želijo sprostitve v družbi enako mislečih raziskovalcev nekoristnega sveta.
14 siromakov ali 19,7% se je odločilo za dopoldanski termin. To so ti brezdelni študenti, ki na plečih delovnega ljudstva izkoriščajo sistem in "študirajo" saj želijo boljši jutri za vse nas in lačne v Afriki. Seveda ne smemo pozabiti na njihov ultimativni cilj - rešiti svet. In vse to pod okriljem gesla "Yes we can!"
Za popoldansko plezanje pa se je opredelilo 12 anketirancev ali 16,9%. Kaj je lepšega, kot po šihtu od sedmih do treh se malo pretegnit na stenci, nato domov na kosilo, kjer te že čaka rahlo razjarjena žena, ki ti bo pila živce vse do poznega večera, ko bo preutrujena za...hmmm...you know what... Ja život je čupav i dlakav.

Drugo vprašanje je zabeležilo malo manjši obisk in sicer le 62 anketirancev je oddalo svoj glas. Glasilo se je "Kolikokrat tedensko bi obiskoval(a) stenco?" Možni odgovori so bili sledeči:
- 2 do 3 krat tedensko;
- 4 do 5 krat tedensko;
- 1 krat tedensko;
- vsak dan.
Največ anketirancev se je odločilo za prvo možnost (2 do 3 krat tedensko) in sicer kar 45 ali 72,6%. Ti so si res dobro splanirali cel teden. Dva do trikrat bodo viseli na stenci (tako jim žena ne bo mogla težit, da nostop visijo na grifih), ostale dni pa bodo ali s klapo gledali Ligo prvakov ali pa nažigali X-box, takisto s klapo. Za vikend pa malo spanja, glancanja in šraufanja avta in to je to. Sijajno.
4 do 5 krat na teden bi plezalo 9 junakov ali 14,5%. Ti so v svojih načrtih že malo drznejši in se smejijo nevarnosti v brk, ko jih doma čaka žena z valjarjem in očitajočim pogledom - "Prasec, tisti grifi ti več pomenijo kot jaz in moje potrebe!" Bravo dečki. Pokažite jim, kdo je gospodar.
8 junakov ali 12,9% bi plezalo 1 krat tedensko. Kaj reči ob tem rezultatu? Brez muje se še čevelj ne obuje oziroma brez stiskanja grifov se ne pride na vrh smeri. Vsi ti morajo pokazati malo več ambicij in želje, če želijo ohraniti sprejem v lepem spominu. Zapomniti si namreč morate, da imamo vaše IP naslove.

Tako, to so torej rezultati obeh anket in njih interpretacije. Zamislite se :). 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information