Začetek Novice Registracija na aozeleznicar.org
Registracija na aozeleznicar.org natisni E-pošta
Prispeval jirzi   
Četrtek, 17 September 2009 12:59
Vsem članom AO Železničar sporočam, da se lahko na domači strani registrirajo. Registrirani člani imajo dostop do nekaterih dodatnih vsebin, ki niso na voljo javno (recimo imenik članov). Vsak, ki se hoče registrirati, naj pošlje email na naslova stefanel(AFNA)t-2.net ali bajker(AFNA)gmail.com (seveda AFNO zamenjajte z znakom) z željenim uporabniškim imenom in geslom. Smiselno je, da uporabite kar isto ime, kot ga imate na forumu. Žal bazi nista združljivi, zato se je treba registrirati posebej.
Kdor pa bi rad prispeval vsebino, lahko postane Avtor in bo imel možnost dodajati članke. Praktični prikaz uporabe sistema za pisanje člankov bo predvidoma v sredo, 23.9.2009 v času ferajna.
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information