Začetek Novice ZBOR ČLANOV 2017
ZBOR ČLANOV 2017 natisni E-pošta
Prispeval Željo   
Ponedeljek, 23 Januar 2017 10:42

Spoštovano članstvo,

 
vabim vas na Zbor članov Alpinističnega odseka Železničar, ki bo v sredo, 1. 2. 2017, v prostorih Plezalnega centra AO Železničar, na Parmovi 35, Ljubljana.
 
Kandidiranje za organe AOŽ:
Kandidati za načelnika, namestnika načelnika, blagajnika, tajnika ali nadzorni odbor pošljite svoje ime in priimek ter naziv organa, za katerega bi kandidirali na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  do 30. 1. 2017.
 
Opomnik za registracijo!
Hkrati pa vas spominjam, da je do četrtka, 26. 1. 2017, čas, da oddate vzpone, poravnate članarino in registracijo, če želite biti registriran član alpinističnega kolektiva.
 
Upam, da se vidimo v čim večjem številu. "Grickalice" časti odsek, pivo pa je standardno ugodno po ceniku našega "bufeta".
 
 
Lep pozdrav.
 
Rok Zaletel - Željo
NAČELNIK AOŽ
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information