Začetek Novice Dobrodošli na novi domači strani AO Železničar
Dobrodošli na novi domači strani AO Železničar natisni E-pošta
Prispeval jirzi   
Sreda, 02 September 2009 19:21
Po dveh mesecih kar intenzivnega dela je nova stran več ali manj pripravljena. Smile
Hvala vsem, ki ste sodelovali z predlogi in kritikami, še posebej pa Tadeji Božičnik, ki je prispevala nov logo za naš odsek.
Vse naprošam, da boste sporočili, če boste imeli pri ogledu kakšne težave. Zaenkrat je edina znana težava meni zgoraj, ki se v brskalniku Chrome prikazuje napačno. To bomo še uredili.
Stran je narejena na podlagi odprtokodnega sistema za urejanje vsebin (CMS) Joomla. Gre za sistem, ki je odprt tudi do uporabnikov, zato vse vabjleni vsi, ki bi bili pripravljeni dodajati prispevke (reportaže, kratke opise vzponov in drugih dogodivščin, novice, itd.), da se javite. Dobili boste svoje uporabniško ime in geslo, s katerim boste lahko dodajali prispevke.
Seveda pa so novi predlogi in kritike vedno dobrodošli, kajti tako bomo stran naredili še boljšo.

Stevo in Jirži

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information