Začetek Novice POZDRAV POLETJU 2016
POZDRAV POLETJU 2016 natisni E-pošta
Prispeval Željo   
Četrtek, 02 Junij 2016 21:50

Vabimo vas na Pozdrav poletju 2016.

Prijavite se do 9. 6. 2016 v TABELCO!!!

 

Na kratko:

 

1. Ob 17.00 se pred PCAOŽ začne piknik. Prispevek za piknik je 5 € (za ta denar bomo kupili hrano, krožničke, pribor, ipd minđalice). Pijača je iz ferajnovskega hladilnika, za katerega skrbi barman Dohtar. Lahko pa poskušamo vplivati za kako češko pivo ;).

 

2. Ob 20.00 je veliki koncert skupine Bong, Fifi in Mala jeba z namenom zabave širših množic. Vsi prispevki so dobrodošli in bodo pokrili najem ozvočenja, zato bo na lokaciji na strateškem mestu postavljena kasica prasica. Skupina se odpoveduje honorarju. Karte dobite na pikniku oz. neposredno pred koncertom.

 

3. Za piknik smo za nakupovanje, pripravo zelenjave, peko na žaru, pripravo kakšnih sladkih dobrot, ipd, delegirali tečajnike. Prva dama bo priskrbela veliki in mali plinski žar, potrebno je priskrbeti še eno plinsko bombo in ostalo piknik opremo. Če premorete kak slackline, balinčke, frizbi in podobne piknik pripomočke, jih prinesite... Bomo že nekako inštalirali.

 

To je to... Se vidimo.

PP2016

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information