Začetek Novice Družabni večeri 2016 - vol. 2.1 (zdaj pa zares)
Družabni večeri 2016 - vol. 2.1 (zdaj pa zares) natisni E-pošta
Prispeval Željo   
Ponedeljek, 22 Februar 2016 23:28
DRUŽABNI VEČERI 2016
 
Ponovno vabilo na predavanje 
odličnega alpinista Bogdana Biščaka
 
Nadaljuje se serija predavanj slovenskih alpinistov. Tokrat v goste ponovno prihaja Bogdan Biščak, odličen alpinist, ki je bil v 80. letih eden izmed začetnikov prostega plezanja pri nas. Verjamemo, da tokrat ne bo ovir, da nam bo uspešen himalajec, andinist in član močne postojnske zasedbe plezalcev, ki je v 80. letih rovarila po primorskih stenah in preplezala lepo število težkih prvenstvenih smeri, lahko predstavil njegove alpinistične avanture.  
 
Predavanje bo v sredo, 24. februarja ob 20:30. Pridite, ker bo fajn!
 
Vabljeni!
 
Za vsak slučaj se obrnite na svoje bogove, molilnike, toteme, talismane in voodoo lutke z mislijo ter prošnjo, da bodo stari prostori prosti in da bodo slovenske filme uničevali na drugih zapuščenih lokacijah po Ljubljani ;).
 
Sektor za družabne aktivnosti AOŽ
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information