Začetek Ko gredo punce smučat
Ko gredo punce smučat natisni E-pošta
Prispeval Ciganka   
Ponedeljek, 05 Januar 2015 16:41

Kam bi šle, same punce ... Ideja je bila Viševnik, ker ni zahtevna, niti dolga tura. Neža pa je k pohodniški ideji dodala turno smuko. Zakaj pa ne? In smo šle ... Odhod je bil ob neprezgodnji uri, da ne bi bile prehitro nazaj v Ljubljani. No, zaradi vožnje, ki v prvo ni uspela,smo do Rudnega Polja prišle šele nekaj čez 10h. Krivda gre slabim zimskim gumam, saj nam je šel avto na cesti v smeri Bled-Pokljuka po klancu navzdol namesto navzgor. V drugo gre rado, iz Bohinjske smeri :-)

Na poti na Viševnik smo srečale zgolj enega smučarja, ki se je že peljal nazaj. Ljudi je bilo kar veliko in je Viševnik že skoraj spominjal na Meko. Celo pot smo poslušale, "ste pa vztrajne", "a bo šlo punce", "jst sem pa raje smuči doma pustil" itd. itd. itd.  Ja, vztrajne smo ble, tako navzgor kot tudi navzdol, saj smo imele smuči kar celo pot navzgor/navzdol (z malimi malenkostmi sezuvanja :-)). Na vrhu grebena je še kar dobro pihalo in smo si poiskale zavetrje za čaj ... Z vrha Viševnika, pa nor razgled! 

Snega je res da še bolj malo, tako da smo se morale na nekaterih predelih izogibati kamnom- pa še to samo po žlebu navzdol. Upajmo, da bo snega kmalu kaj več in da bo smuka še bolj uživaška kot je bila že ta! :-)

Za vas, Nika, Redarka, Neža, Ciganka :-D

82193Triglav v vetru5476

 

Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 05 Januar 2015 17:10
 

Komentarji   

 
0 #1 jirzi 14:28 08-01-2015
Pridne :-)
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information