Začetek Butinarjeva grapa
Butinarjeva grapa natisni E-pošta
Prispeval Ciganka   
Sreda, 31 December 2014 14:37

Z Evo H. sva na sobotni dan 27.12., ostali sami, ker si je Neža poškodovala ključnico (dobro okrevaj!! :D). Mahnili sva jo na Vršič, ker je bila napoved bolj tako tako ... in da bova še pred sneženjem doma.  

Zjutraj, ko sva se peljali proti Kranjski Gori, sva občudovali Kamniške Alpe, ki so žarele v jutranjem soncu in že nekoliko upale, da bo na Vršiču vsaj pol enako ... no, niti ni bilo. Vrhovi so že bili oviti v oblakih, prav tako nama veter ni ravno prizanesel. Na hitro sva poiskali Butinarjevo grapo in jo mahnili proti njej. K sreči se je veter "umiril", tako da sva v grapi prav uživali, kljub temu, da je malenkost pričelo snežiti. Snega v grapi še ni veliko, da bi se po njej sprehodil čez v pol ure , še vseeno pa ravno prav, da sva lepo prišle čez in vmes tudi dodobra zapikale cepine :)

Na grebenu se nama je veter spet smejal v obraz in sva jo zato mahnili kar se da hitro v dolini in počasi po polžje (beri 10 km/h) zaradi snega na cesti odpeljali nazaj do Kranjske Gore ... Imeli sva se fino!! :D

Nekje še bolj na začetkuEvina prva grapa! :-)Proti vrhuCAM00137Brez skupinske ne gre :)

 

Zadnjič posodobljeno Četrtek, 01 Januar 2015 01:07
 

Komentarji   

 
0 #1 Poli 13:27 01-01-2015
Zajebane pupke :lol:
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information