Začetek Snubljenje Stenarja
Snubljenje Stenarja natisni E-pošta
Prispeval Neža   
Sreda, 31 December 2014 13:39

Na prvi zimski dan (21.12) smo se Eva, Petra in jaz odpravile na pohod v Julijce. Cilj je bil Stenar. Ker je imela cesta do Aljaževega doma zaporo, smo se odločile, da rajši pustimo avto kar v dolini, ker avto nima zimskih gum in smo si tako k našemu pohodu morale prišteti še dodatno uro hoje. Na poti smo si seveda ogledovale čudovite razglede, malo čajčkale in se čokoladile ter si ogledovale velikane na grebenu, ki so se namenili na Triglav (po krajši debati so ti statični velikani postali sumljivo podobni koči na Kredarici).

Ker smo za vzpon čez Sovatno porabile več časa, kot smo hotele in nismo imele želje sestopati po zaledenelem skorjastem snegu, smo cilj prilagodile in Stenarju pomahale, da se drugič zopet srečamo ter nato preko Stenarskih vratc sestopile proti Vratom.

Imele smo se res super, v slovenskih hribih je lepo! Zahvala pa tudi gospodu, ki nas je na parkirišču pri Aljaževem domu pobral in nas zapeljal do našega avta ter nam tako skrajšal hojo za eno uro!


Severna stena TriglavaNa soncu pod Stenarjem Vreme je blo fenomenalnoOgledovanje razmer na Stenarskih vratcihSnega je veliko čez St.vratcaIn še druga stran proti St.vratcom

Zadnjič posodobljeno Četrtek, 01 Januar 2015 01:06
 

Komentarji   

 
0 #1 Poli 13:26 01-01-2015
Lepu planinke :lol:
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information