Začetek DKV in prečenje Škednjovca
DKV in prečenje Škednjovca natisni E-pošta
Prispeval Primož Urh   
Ponedeljek, 04 Avgust 2014 16:49

Že v petek popoldan sva z Rudnega polja v dežju odpujsala do Vodnikove koče. Prebujanje v hribih je čudovito, sestop do vstopa po melišču pa tudi.

 

S samo smerjo je pa takole: že res da je lepa, ampak je bila pa tudi mokra in mastna. Če bi snemali pornič, bi bilo to super. Ampak midva sva šla plezat. Dirty talk vseeno ni izostal. Globoko dihanje in pospešen utrip tudi ne. Na koncu sva si bila enotna, da so detajli zagotovo lepši, če so suhi. Drži pa, da je smer orientacijsko nezahtevna in da ima večinoma čvrsto skalo. Sestop do koče je bil fantastično lenoben, vlekla sva se kot dve meglici, zatikajoč se na vsakih 20 minut. Vreme je zdržalo.

 

Nedeljski plan sva že v soboto spremenila, saj naju po vsej vlagi v DKV-ju ni več vleklo v severne stene. Zatorej sva jo mahnila proti Mišeljskemu prevalu, pustila tam vso odvečno kramo in opravila prečenje Škednjovca od vzhoda proti zahodu. Izkazalo se je, da sve štrik vzela s sabo samo za kondicijo. V dveh plohah sva sestopila čez Krstenico v rodno drago vas domačo (del poti v kombiju – hvala šofer!) naravnost k moji mami na pozno kosilo (hvala mami!).

 

DKV 02Petra D 01 snegDKV 03 smerpetra D 03 vstopna zajedaDKV 04 tretji cug petraPetra D 04 detajlDKV 05 iz zajebane zajedePetra D 05 luftDKV 06 utrujenostpetra D 06 za vnukepetra S 01 plateSked 01 the zlebsked 02 pristopni grebenPetra S miseljski greben

Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 04 Avgust 2014 19:39
 

Komentarji   

 
0 #1 Poli 19:41 04-08-2014
Nworci :lol:
Citat
 
 
+1 #2 jirzi 06:50 05-08-2014
Sezona mastnih grifov :lol:
Citat
 
 
+1 #3 Meta Resnik 12:49 05-08-2014
Za tematsko muziko k filmu in za lajt motiv:
https://www.youtube.com/watch?v=y9ANOzmSKQg
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information