Začetek Tečaj na Kamniškem sedlu
Tečaj na Kamniškem sedlu natisni E-pošta
Prispeval Neža Eržen   
Sreda, 09 Julij 2014 18:49

Ker nas je izpitno obdobje prikrajšalo za skupno turo plezanja v hribih, smo skoncentrirale zamujeno na  Začetnem alpinističnem tečaju na Kamniškem sedlu.  No, vse se je začelo v sredo popoldne, ko v Ljubljani nismo zamudile avtobusa za Kamnik, tam uspešno dočakale  drugega za Kamniško Bistrico in se kot šerpe pes podale do spodnje postaje žičnice. Večji in težji nahrbtnik smo tu z največjim veseljem naložile na žičnico, saj bi se v nasprotnem primeru dneve tečaja porabile za pohod na samo sedlo :D.

Večino dneva smo preživeli v stenah Brane in Planjave, skupaj s soplezalcem in inštruktorjem, ki nam je bil dodeljen ob prihodu. Klini so peli, prav tako tudi nekatere naveze.

Spoznale smo en kup legend, vreme je bilo na naši strani, klinov nismo pošiljale v dolino pač pa v prave poke. V luftnem abzajlu smo bile suverene kot  v Tomb Raiderju :D. Za zaključek je sledil še zabavni večer z raznimi zvijanji štrika, svizci in sivimi celicami. Prehitro je prišla nedelja, zadnja smer, tek po melišču in poslovilno pivo pri Jurju.

kamniško

kamniško2

TombRaiderMovie 600 x 800

 

 

 

 

 

V nestrpnem pričakovanju Dolomitov, pozdrav!

E&N²

Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 14 Julij 2014 09:51
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information