Začetek Veliki vrh - drugič
Veliki vrh - drugič natisni E-pošta
Prispeval Primož Urh   
Ponedeljek, 26 Maj 2014 10:02

S Petro sva v soboto napadla navrtano steno Velikega vrha. Prvotni plani so bili sicer bolj hribovski, a sva jih zaradi možnih neviht, ki jih potem sploh ni bilo, spremenila. Bila sva tako zgodnja, da je v Valčku še nohtalo. Tudi v psiho. Petra je že proti vrhu smeri ujela zmagovalno formo. Moja forma je bila hitrejša, zato sem jo ujel šele na vstopu v Črnega metulja, ko je že prijetno grelo sonce. Petra je potegnila ta kratko travico in dobila večino ta težkih raztežajev, jaz pa jako zanimiv previs z grmom, ki nima okusnih iglic. Naveza nekje visoko nad nama je vrgla dol konkreten skalni blok, ki se je tik nad nama srečno razletel v kamnito nevihto. Čelada je malo bolj popraskana, drugih posledic pa na srečo ni bilo. Ja, pa dolžine raztežajev v skicah so kar pretirane. Petri je namreč po združitvi 35 in 40-metrskega raztežaja ostalo še dobrih deset metrov 60-metrskega cvilinga!

Na poti nazaj sva srečala Rambota.

V vrh-Pajkovka PetraV vrh-Prvi cug valckaV vrh-Prvi cug valčka mali oprimkiV vrh-Valcek plataV vrh-Nad detajlomV vrh-Zadnji cug crne smeriV vrh-IzstopV vrh-skupnaV vrh-Tribute to Rambo

Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 26 Maj 2014 10:38
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information