Začetek Kratko, sladko
Kratko, sladko natisni E-pošta
Prispeval Muhič Petra   
Četrtek, 20 Marec 2014 14:17

Včeraj smo se Neli, Barbara in jaz odpravile ob svitu iz Ljubljane čez Kamnik in proti Logarski dolini do najvišje ležeče kmetije Bukovnik v Sloveniji (v vednost tistim, ki tega ne vedo :-)), kjer smo pustile avto. Mahnile smo jo do Laneža Na poti do Laneža in se podale v tamkajšnje kratke grape. Gor, dol, gor, dol ...

Gor po Naši grapi,

Vstop v Našo grapo
Naša grapaIzstop iz Naše grapedol po Grizzly Adams, Proti Grizzly Adamsugor po Butalski grapi Vstop v Butalsko grapoProti ButalskiIzstop iz Butalske grape in zopet dol po Mišini grapi. 
 

Preden smo jo mahnile v dolino po Mišini in naprej, smo si še privoščile malico, se vpisale v knjigo na vrhu Laneža Vpis v knjigo, da se ve da smo bile gor :) in pa ... nekaj selfijev nad »snežnimi oblaki« ... SelfijiSelfi z delom rokavice

Vse grape so fine in lahke, zelo dobro zalite (vsaj včeraj so še bile, glede na to kako toplo je in veliko sonca! :-)), čez Butalsko in Mišino smo kar »poletele«. Še pot v dolino je bila skoraj bolj strma in tam smo celo naletele na manjši skok, medtem ko v grapi ni bilo niti enega.

Bilo je luštno! Dežja še ne bo! :D 

 

 

Zadnjič posodobljeno Petek, 21 Marec 2014 11:04
 

Komentarji   

 
0 #1 Poli 18:31 23-03-2014
pridne pupe :lol: pa tu ne vela za dež :-?
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information