Začetek Delovna brigada na Vogarju
Delovna brigada na Vogarju natisni E-pošta
Prispeval Andraž Poljšak   
Torek, 18 Marec 2014 22:55

V soboto, 14.3.2014, se je pred Grudo že ob 6h zjutraj zbrala četverica fntičkov, z namenom, da postori kaj koristnega na Vogarju. Po bliskoviti vožnji do Stare Fužine je sledil še bliskovitejši vzpon do koče, kjer smo si takoj ogledali kakšna je situacija s sončnimi celicami in kolektorji na strehi ter si naredili plan dela in določili zadolžitve. Štrik majster - Poli je poskrbel, da smo varno skakali po strehi, Gedore majster - Metek je skrbel, da so matice in šraufi leteli iz strehe, Silikon majster - Rambo je zafilal vsako luknjo in špranjo ter jst - OFR (obični fizički radnik) sem skrbel, da ni zmanjkalo materiala na strehi. 

Po hitrem in učinkovitem delu nas je novi oskrbnik Igor postregel z joto in klobaso in tako poskrbel, da nismo lačni in žejni odšli v dolino.

 

In da zaključim s Polijevo mislijo: "Še dobro, da smo bli mi." 

alt

altalt

 

Zadnjič posodobljeno Sreda, 07 Maj 2014 20:19
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information