Začetek Vikend v KSA
Vikend v KSA natisni E-pošta
Prispeval Ivan Klasinc   
Četrtek, 23 Januar 2014 18:05

Poli mi je v sredo po predavanjih prijazno namignil, da lahko tudi tečajniki objavimo kako reportažo in tako sem se lotil svojega prvega prispevka na ferajnovski strani.

V soboto sva se z Janezom iz Kranjskega ferajna namenila narediti bolj samotno turo, da bi se izognila kolonam, ki se vzpenjajo po naših najpopularnejših zimskih pristopih. Tako je padla odločitev za Kočno. In res, razen gamsov nisva imela družbe, pa tudi sledi ljudi (razen seveda bivaka v Kočni) ni bilo videti. Štartala sva pri kmetiji Suhadolnik, nadaljevala čez Grdi graben v Dolce, nato pa po zasneženih meliščih do J. Kočne.

Razmere po poti so bile zelo raznolike, od gnilca in blata v spodnjem delu poti, do ledenih odstavkov v senčnih delih in končno do mehke klože tik pod vrhom, ki je onemogočila dostop na sam vrh. 

V nedeljo sva pa šla v hribe s sotečajnikom Slavcem. Na vrsti je bil JV greben Grintovca. Štart je bil v Kamniški Bistrici, nato pa sva se preko Kokrskega sedla in JV grebena povzpela na vrh. Razmere so bile BP.

lp Živala

12345678910

Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 27 Januar 2014 22:13
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information