Začetek Dogodivščine zelenih tečajnikov
Dogodivščine zelenih tečajnikov natisni E-pošta
Prispeval Nika Valentinčič   
Ponedeljek, 16 December 2013 10:44

Del tečajnikov se je končno odločil, da je napočil čas, ko se lahko tud sami kam odpravimo! Tako pade ideja za frikanje v Črnem kalu.

 

Čakam pri hotelu Lev, ko pride Eva z novico, da Žigu ne vžge avto. In ker sva se že tok potrudile, da sva pršle v Ljubljano, danes greva fix plezat! Pa so padale ideje, o Šmarni gori, v skrajnem primeru nov plezalni center, a obema tisto primorsko sonce ni šlo iz glave! Potihem povem Evi, da sicer imam v Ljubljani avto, a brez vinjete. Ker je bila obala še vedno prioriteta, se odločiva za popotovanje po stari cesti (to je ta tečajniška zagnanost! ). Sej ne da sva vedle, kam&kod- hvala pametnim telefonom, ki premorejo tud garmin! ( da o polkrožnem obračanju v vseh enosmernih ulicah v Ljubljani, ne govorim). No, še štrik nafehtava pri Žigu (skupaj s Katjo sta medtem reševala tehnične zaplete z avtomobilom) in se odpraviva spoznavat svet in domovino! Dobesedno. Med vožnjo sva komentirali, da kako čudno prazna je cesta in da po njej vozijo samo kopači in midve seveda . Vozile sva se poldrugo uro, ko sva sklenile, da je čas za postanek, pa kliče Žiga: »Kje sta?« , da sta s Katjo ravno prispela v Črni kal. No ja, pač sva si vzele čas, njun štrik pa posledično tudi... Opoldne končno prispeva na cilj in ugotoviva, da sploh še nisva dost zamudili. Davidu je ratalo pozabit njegov štrik doma, tko da so khm.. v štirih plezali na en štrik? Ja, začeli smo ugotavljati, da se bliža polna luna.. No, potem smo se zagreto lotili frikanja in plezali vse do sončnega zahoda. Sonce je pa grelo, to pa to! Kot da bi blo vse prej kot december. Vanč kot Vanč suvereno v kratkih rokavih! Ko smo že mislili, da nas danes ne more presenetiti nič, smo za konec ugotovili, da so se pri naši opremi pomotoma znašli trije tuji kompleti, treh naših pa nikjer...

 

Nismo še ravno zverzirani, dolgčas nam pa ni! Ko smo se presmejali naši današnji pustolovščini, smo krenili na pot proti domu, eni po krajši, drugi pa po malo daljši (sva imele vsaj končno čas vse predebatirat in prišle do zaključka: TO GRE NA NET!!:)).

 

E&N

alt

 

Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 16 December 2013 12:50
 

Komentarji   

 
0 #1 Marko Erčulj 14:37 16-12-2013
Kr tko naprej 8)
Citat
 
 
0 #2 Meta Resnik 19:12 16-12-2013
:lol:
Citat
 
 
0 #3 Poli 20:09 16-12-2013
v pričakovanju novih dogodivščin pozdravljamo in si manemo ročice :lol:
Citat
 
 
0 #4 SlaTki 21:25 16-12-2013
Zorenje je dolgotrajen proces, ko je pa končan je pa slatko. :lol:
Citat
 
 
0 #5 Eva Breznikar 10:56 17-12-2013
Poslušajte modre besede tistih, ki so ga končali :-)
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information