Začetek Zaključna novoletna gavda 18.12.2013 ob 20h!
Zaključna novoletna gavda 18.12.2013 ob 20h! natisni E-pošta
Prispeval Miha Moškon (povzeto po Neli)   
Sreda, 11 December 2013 14:51

Leto je naokoli in ker napovedujejo prihod novega, je treba to obeležiti tudi na vašem najljubšem mestu! Napovedujem noro zabavo, 18. decembra. Veselo rajanje se bo pričelo ob 20.00 uri, na našem klasičnem mestu in bo trajalo, dokler ne postane že grdo :)


Svoj prihod napoveduje tudi dobri mož, ki dodaja, da se nimajo česa bati tisti, ki so celo leto brez izjeme poslušno sledili vsem nasvetom matere in očeta, niso nikoli preklinjali, redno molili in se v vseh točkah držali bontona. Pravi, da nam bo takim razdelil darila! :)


Ob taki priložnosti seveda ne bo šlo brez hrane, ko pa vsi vemo, da radi jemo! Vabljeni ste, da skuhate, spečete ali kakorkoli napacate nekaj za v usta. Tisti, ki mu bo uspela najboljša mojstrovina po mnenju večine, si lahko obeta čast in slavo.

S seboj prinesite:

  • Kul darilo v vrednosti 3 €
  • Nekaj za pod zob izpod tvojih rok
  • Neskončno dobre volje (prideš lahko tudi brez, ampak ti jo bomo vturili)
Zadnjič posodobljeno Sreda, 11 December 2013 14:52
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information