Začetek Soočanje z demoni na stara leta
Soočanje z demoni na stara leta natisni E-pošta
Prispeval Poli   
Nedelja, 01 December 2013 16:05

Včeraj smo se zapeljali na mesto neljubega dogodka, ki me je v pretekli sezoni za skoraj dva meseca poslal na prisilni počitek. "Lepo" je bilo podoživljati dogodke in meriti centimetre, ki so bili še na voljo, preden bi si razčesnil butico na trdih tleh :). No, najprej sem se je lotil na topiča in mi je še kar šlo. Potem sta Tedi in Borut plezala svoje projekte, jaz pa sem premleval in na koncu tudi zmlel. Smeri sem se lotil še enkrat od spodaj, odločen, da ji pokažem kar ji gre. No, smer je imela svoje načrte in me je še enkrat stresla s svojih oblin, tokrat brez posledic. Iz čiste hudobije sem se vanjo zagnal še enkrat in jo v tem poskusu naučil kozjih molitvic. Ko vpenjam sidrišče se zavem, da sva se oba pomirila in zakopala stare zamere :). Seveda pa brez špricanja adrenalina iz ušes, polnih hlač in mehkih kolen pri vpenjanju dotičnega svedrovca ni šlo :). Aja, ocena. Nesramno lahka ampak če si tako netalentiran plezalec kot jaz, potem se boš razbil tudi na pločniku :). Nato je še Tedi zlezel svoj projekt, Borut pa naštudiral. Računi še zdaleč niso poravnani :). 

 

Danes smo bili pa Ob Savi in uživali v lepih smereh in trdih podlaktih. Tudi tukaj se neporavnani računi kopičijo. In kot je že rekel prvi pesnik med Kraševci, in prvi Kraševc med pesniki: "Ojoj, ojoj, to dušo mojo tako teži...". Haha :). 

tulanje 01 tulanje 02 tulanje 03 tulanje 04 tulanje 05 tulanje 06

Zadnjič posodobljeno Nedelja, 01 December 2013 17:40
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information