Začetek Skrajšan podaljšan vikend na Krstenici
Skrajšan podaljšan vikend na Krstenici natisni E-pošta
Prispeval Primož Urh   
Ponedeljek, 04 November 2013 15:22

Vreme in razpoložljivost stana na Krstenici sta malenkost okrnila načrte. Tako smo v četrtek čez dan pilili nohte v bohinjskih platkah, zvečer pa po temi prikolovratili na Krstenico. Zvezd (razen nas: Meta, Neža, Borja, js) še ni bilo.

Po čudovitem jutru se je petkov dan poznal. Z AI žegnom smo se zapodili v dobrih 100 m visoke smerke Jezerskega stoga: Levi steber in Pizzo za mamo (slednjo smo do vrha gore podaljšali z JV razom). Fletne štirice, ne pretežko, pa ne samo za zajebancijo. Ker dneva še ni bilo konec, smo osvojili še tri bližnje vrhove. Bednica Borja ni plezala, ampak preganjala divjad po okoliških grebenih. Zvečer je bilo zvezd veliko.

V soboto je bril zahodnik in horizontalno padal dež. Težke pogoje smo premagovali s hrano in tarokom. Proti večeru smo med posameznimi kapljami odslalomirali v dolino, saj naj bi v nedeljo pošteno lilo ves dan. In res je bilo tako.

vstop v levi steber

levi stebertosc

levi steber konecPizza za mamostan Krstenica

Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 04 November 2013 15:24
 

Komentarji   

 
0 #1 Primož Bregar 19:30 04-11-2013
Lepu :-)
Citat
 
 
0 #2 Poli 08:55 05-11-2013
Uživaška tura ;-)
Citat
 
 
0 #3 Zala Černe 08:38 06-11-2013
Lušte ste nam naredili :)
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information