Začetek K 24
K 24 natisni E-pošta
Prispeval Sašo Žitnik   
Četrtek, 26 September 2013 13:05

Nekega lepega večera, kjer smo v okoliški beznici reševali svet in pili orošen vrček »ta žlahtnega«, pade iz Rambovih ust nekaj kar se sliši » K24«. Nimam pojma kaj bi to za en bav-bav ohka bil,zato se prepustim hlapom in na uhlje vlečem kaj si ima ta sila pametna« trojica« (Metek,SlaTki&Rambo) za povedat.

K24 na kratko pomeni da dotični osebek ali skupina le teh premaga cca. 80km razdaljo z približno 5000m višinske razlike v nič več kot 24 urah,(manj je dovoljeno) no lahko tudi več ampak potem se ne uvrstiš v ta elitni klubJ. To je na kratko, kogar zanima kaj več pa naj vpraša strica Googla.

Rambov virus nas je na brzino okužil (Metek pa se je raje odločil za Islandijo in svojo »prijateljico«), tako da smo si v roku 14 dni zrihtali vize za Koroško in jo že v petek (spočiti od službe) ob 21.00 mahnili v temno noč.

Kaj vse doživiš na taki poti ve vsak zase. Dejstvo je, da ti tega v resnici ni treba in to si tut večkrat med potjo kt mantra ponavlaš,poleg tega da si še kreten pa da je kreten un k te je nafukal za to, ipd…ipak pa je non stop lovljenje tempa, želja po prascu(za jest) in miškah(ne za jest),sanje o masaži, pa zelo bližnja nočna srečanja in trki z debli(to so drevesa),saferjev na vzponih in še več na spustih,okamenele noge,k te jebejo dol po ferati in še bi se kj našlo, resno vprašanje o smiselnosti takega početja oz a niso to na konc koncev sanje vsakega mazohista??? Še dobro, da nas je ves čas spremljal naš motivator »Mitja Kunc«.

Ampak konec dober,vse dobro pravjo…premagal smo 94km v 22urah in pol…zašli smo 3x s poti(cca 1h),ustavli se v kočah(cca 1h) tk da mamo še nek rezerve za drug let…aja vso kramo smo tovorli s seboj(za razliko od ene skupine k je mela miške in suport naštiman)

ZAHVALE: Robert Hočevar s.p-Garmin za njegov trud z vnašanjem koordinat in posojo navigacije, kljub kateri smo vsaj 3x preračunavali, TWIX,BOUNTY,Union,Laško ipd. d.o.o – našim zvestim sponzorjem,moji ženi ki me je čakala celo uro v toplem avtu, našemu motivatorju tule in vsem ki sem jih          pozabil…

pripraveže utrujen malčekrambosnegwtfRambo vmes mamile pupca

 

 

 

sneg wtfRaduhaalbincevzhod 2zablodapoliceman v Črni

 

Zadnjič posodobljeno Petek, 27 September 2013 09:21
 

Komentarji   

 
0 #1 Marko Erčulj 10:08 27-09-2013
Bilo je hudo, a drugo leto bo še hujše :o 19 ur, je time to beat :-* al kaj :lol:
Citat
 
 
0 #2 Maja Apat 08:30 28-09-2013
Verjetno vam je bil večji projekt do Koroške prit ko pa K42 prehodit ;-) Črna je baje na koncu sveta :cry:
Citat
 
 
0 #3 SlaTki 06:45 30-09-2013
Žile kak si to lepo napisu. Se človeku kar orosi oko. :D Js sm tut hotu parkrat Rambota prefukat k me je zvleku zram, pa drugič. :P
Citat
 
 
0 #4 Marko Erčulj 09:47 30-09-2013
Ah SlaTki, ne vem kdo je koga kam zvleku :sigh:
Citat
 
 
0 #5 SlaTki 10:20 30-09-2013
Jao Marko, ti lažnivi kljukec. :lol:
Citat
 
 
0 #6 Sašo Žitnik 12:19 30-09-2013
nehita se špikat pa raj trenirita za drug let,sploh če gremo S(a)vinjsko varjanto od SlaTkita :lol:
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information