Začetek Sarti, Neža, jaz in dež
Sarti, Neža, jaz in dež natisni E-pošta
Prispeval Meta Resnik   
Sreda, 04 September 2013 12:59

V nedeljo popoldne, 1. septembra, sva se z Nežo (Borjino hčerjo :-))) odpeljali proti Logarski dolini in v Klemenči peči napadli dolgo športno plezalno smer Sarti.

Vstop v smer sva hitro našli in pogumno sem preplezala prvi cug. Neža pa še bolj pogumno drugega, kjer je po najinem mnenju konec smeri. Neža je postavila štant na drevo, kljub mojim zagotovilom, da se gotovo kje skrivata 2 svedrovca. No pa se pač ne. Med sestopanjem do abzaja se je konkretno ulilo in tako sva povadili mokri abzajl. Na poti do parkirišča sem našla še zapestnico, ki sem jo očitno izgubila spomladi. Res zanimivo, kaj vse se človeku pripeti (no postavljanja na glavo na srečo ni bilo, sva pa altruistično zmetali nekaj kamenja v dolino).

Na pivu v Lučah sva se vzajemno strinjali, da si smer prisluži naziv: ČUDOVITO!

sarti0sarti1sarti2sarti3

Zadnjič posodobljeno Četrtek, 05 September 2013 10:58
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information