Začetek Grmadniška z izstopom v Vzhodno smer
Grmadniška z izstopom v Vzhodno smer natisni E-pošta
Prispeval Primož Bregar   
Nedelja, 01 September 2013 20:45

Včeraj sva se s Ciganko zapodila v Grmadniško smer v Mali rinki. Smer je bila prvič preplezana letos, v njej je nekaj rdeče obarvanih klinov, sploh detajli so nabiti sva pa našla vsaj dva stara klina (stare generacije). Detajli so se mi zdeli dokaj težki, mogoče zaradi smeri same ali pa ker sem štiri tedne bolehal za nevem kakšno virozo. No v zgornjem detajlu me je pričakalo presenečenje, ker sem se počutil navitega in ne posebej pri močeh sem malo počil na zabitem profilcu, ki pa je iz meni neznanega razloga spustil, tako da sem potegnil zadrgo s tremi klini in enim frendom ter poletel z glavo navzdol proti Ciganki, ki pa me je rešila bridkega padca na polico. No po ponovnem poizkusu sem opazil da komolec ni glih kar bi moral bit zato sem žalostno predal zmago.

Nauk: ne zaupaj klinom v steni čeprav ne izgledajo rahitično, mogoče sem s tem ko sem jih nekaj populil ven celo rešil bridkega konca kakšnega siromaka in pa, če v štirih tednih izgubiš deset kil se mora nekje poznat, sploh kalibru človeka z mojimi kilogrami.

Glih slučajno so temu dogodku prisostvovali Željo s Sedlarko in Mihom, tako da smo se potem preformirali in je Ciganka popeljala Željota na vrh Vzhodne, jaz pa Sedlarko in Miha.

Je bilo pa vseen lepo, izkušnja....itd,itd ;) da ne omenjam piknika ki se je zavlekel pozno v noč :)

12345678910

Zadnjič posodobljeno Nedelja, 01 September 2013 21:10
 

Komentarji   

 
0 #1 Metek 21:14 01-09-2013
Dalenjc, pa ti si najboljši (živeči) približek altruista. :-) ;-)
Citat
 
 
0 #2 Poli 21:17 01-09-2013
Na glavo :)
Citat
 
 
0 #3 Viktor 04:32 02-09-2013
Si pa res nekam skumran videt.
Citat
 
 
0 #4 Anže 08:04 02-09-2013
Jebela cesta :eek:
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information