Začetek Janc-Mali v Begunjšici
Janc-Mali v Begunjšici natisni E-pošta
Prispeval Robert Hočevar   
Nedelja, 04 Avgust 2013 20:10

Ker so že skoraj vsi Železničarji zlezli to smer, sem rekel: "Pa pejmo pogledat." Drago, Gita in jaz smo jo šli zlest v soboto popoldan, ko se je smer postavila v senco. Smer ni bog ve kaj ampak zaradi zadnjih dveh raztežajev se jo pa splača. Praktičen in nenaporen je tudi sestop. Lepo izkoriščeno sobotno popoldne in ravno prav napora, da sem naslednji dan zmogel še celodnevno kolesarjenje.

Slik pa ni.

 

Komentarji   

 
0 #1 Primož Urh 11:45 05-08-2013
Bravo veterani :D
Med "vsemi" smo v petek Janc-Mali zlezli tudi Meta, ki je vodila navezo!, in midva z Nežo za suport in fotodokumentira nje. Ker Meti še ni uspelo izbrati najbolj fotogeničnih, bo še trajalo, preden zakrožijo po spletu. Temperature so bile prijetne, zadnja dva cuga seveda tudi.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information