Začetek Smer po kaminih
Smer po kaminih natisni E-pošta
Prispeval Pavla   
Nedelja, 21 Julij 2013 20:59

V soboto, torej včeraj, smo se nabasali Poli, Polona, Kuščar, Dalenjc in js v avto in krenili proti Vršiču. Poli in Polona sta zavila v Severni raz Male Mojstrovke, mi pa smo ropotali, se gvozdili, bulali in basali v sosednji smeri – Smer po kaminih. Smer je ocenjena s IV/ III – IV, dolga 300 m, imeli pa smo (se mi zdi) pet štantov.

Konec prvega raztežaja 2

Nekaj klinov se najde v smeri, ampak so ponavadi kar dobro v kaminih skriti, tk da če nisi ravno magnet za kovine, jih kar hitro sfališ. Fajn je met v vsakem primeru s seboj kline in frende.

 

 

 

 

 

Kaminska prvi štant

Kvaliteta skale mi je bila kar všeč, edino na začetku prvega cuga in tik pred vstopom v zadnji kamin je treba biti pazljiv. Drugače pa se jasno vidi kje je kvalitetna skala in kje šoder.

 

 

 

 

Algasti kamin

Vn iz algastega kaminaDalenjčeva votlinaV algastem kaminu ima svoje domovanje po novem neka ptička, tako da je mogoče fajn jo obiti.

 

 

 

 

 

 

Pričakala nas je tudi snežna votlina, ampak ima vhod in izhod, tako da je nemoteča.

Velik lep kamin

Najlepši del smeri pa je definitivno zadnji kamin. Ker se sama raje stlačim kamorkoli, se pravi poklino, poko, zajedo ali še raje v kamin, samo da smer ni zračna, mi je bila smer zelo všeč, kamini pa so kar zabavni. Na vrhu sta nas pričakali dve ovčki :D, ostale pa ne vem ki so ble. Izstop je po Hanzovi poti in vodi direktno na pivo ;D. No je blo kr zabavno.

Zadnjič posodobljeno Četrtek, 25 Julij 2013 07:03
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information