Začetek Kratkohlača Planjava
Kratkohlača Planjava natisni E-pošta
Prispeval Meta Resnik   
Torek, 18 Junij 2013 20:29

V soboto, 15.6., sva s Primožem vzela pot pod noge in napadla Kratkohlačo v Planjavi. Zaradi osvajanja smeri sva zamudila veliki matičarski žur v Kamniški Bistrici. Kasneje sem iz zaupnih virov izvedela, da nasploh Železničarjev na tem mreženju ni bilo. Pa drugikrat.

Pristop do pastircev ni bil težaven, po počitku na mojem najljubšem balvanu in obilni malici, pa so se razmere zaostrile. Primož je začel pospeševati, jaz pač ne. Bohinec je tudi zlahka našel vstop v smer. Le-ta je bila lepa in je ponujala enkratno plezarijo do momenta, ko je napočil trenutek, da nekaj malega poplezam naprej. Čeprav otovorjena z vsemi metulji, primernega mesta za njihovo namestitev ni bilo. In ko sem ravno cepetala na mestu, kjer sem se odločila, da zataknem metulja pa dasiravno v zrak, se je pred mano pojavil intimen črn klin. Nato pa še štant. Primož je zopet plezal kot prvi, smer je zame postala zopet lepa. Na koncu sva bistveno pospešila, saj se je meni že mudilo v dolino. Žal je jota na Sedlu odpadla. Sva pa šibala po melišču in se imela super.

Če koga zanimajo podrobnosti glede vstopa, števila cugov in podobne plezalske zadeve, naj se obrne na Primoža. Če koga zanima še več o čustveni komponenti smeri pa grem z veseljem na kavo. Ali plezat;-).

kratkohlača1kratkohlača2kratkohlača3

Zadnjič posodobljeno Sreda, 19 Junij 2013 08:37
 

Komentarji   

 
0 #1 Luka Golob 12:33 19-06-2013
Super. Glavno, da si zagrabila za intimen črn klin. :oops:
Citat
 
 
0 #2 Meta Resnik 08:04 20-06-2013
:lol:
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information