Začetek Prvič, drugič, Planjava
Prvič, drugič, Planjava natisni E-pošta
Prispeval Sašo Žitnik   
Sreda, 12 Junij 2013 13:12

Po BUBANI soboti sva se z Mrs. Žitnik odločila da se udeleživa grupne akcije v Kamniških. Kljub težkemu BUBANJU sva v soboto splezala italjansko smer v ospu (no Mrs.Žitnik je bolj ali manj spoznavala tehničarjenje), jaz pa BUBAN poslušal skoz vedno in isto besedo »NATEGN«. Smer nama je na koncu postregla še z ledno krogličnimi izstrelki, ampak glavn da je ostal telefon suh :).
V nedeljo sem se počutil zelo NEBUBAN in sva se kuj iz avto-postla odpravila naskočit Humarja pa še Škarjo. Itaak da naju je zopet srečal kdo drug kt gams KRUH in njegova mučenika DEJKO in CVETKO. Skupej smo zarili v smer, jaz (BUBAN) pa sem zraven lovil še strele (nauk=če že vzameš pohodne palice naj bodo vsaj dvo ali še bolje tri delne, da se glih ne jebeš v vsakem previsu, zajedi al pa poklini, ne pa da vzameš tako kot Mrs. Žitnik smučarske palice, ki jih je imela v osnovni šoli (najbrž res ni več zrasla kaj dosti)).
Bilo je lepo, kljub temu da nas je KRUH na koncu povabil še na vrh Planjave oz njegov prvi pravi vrh v Kamniških alpah (v otroštvu Grintovec ne šteje, sploh ne po zemljevidu oz atlasu). Sledil je še najkrajši snežno-skalni-dežni-megleni sestop na Kamniško sedlo, eni v japankah v ruzaku, drugi pa s cepeni v rokah :) HAWK

 

zitnik planjava1zitnik planjava2

Zadnjič posodobljeno Sreda, 12 Junij 2013 14:13
 

Komentarji   

 
0 #1 Miha Moškon 14:15 12-06-2013
Jao Žitnik: preberi si navodila "Kako napisati članek?" Tole je moglo it čez dve recenziji pred objavo...
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information