Začetek Skupna tura "Plezanje v hribih", 1. del
Skupna tura "Plezanje v hribih", 1. del natisni E-pošta
Prispeval Poli   
Sobota, 08 Junij 2013 16:35

Danes smo izvedli prvi del skupne ture za tečajnike - plezanje v hribih. Odpeljali smo se na Vršič in zasedli smeri v Mali Mojstrovki in Nad šitom glavi. Siromak Gres je bil ta nesrečnik, ki je pristal z mano v navezi in tako sva skupaj zakorala pod Severni raz Male Mojstrovke. Pod steno je še dovolj snega, da vam ne bo dolgčas :), smer pa suha kot poper. Za nama sta vstopila tudi Metek in Sedlarči. Hitri smo bili ravno dovolj, da smo ubežali dežnim kapljam :), saj smo se jim smejali v brk skozi okna Erjavčeve koče z napitkom B vitamina v žuljavih rokah :).

mojstrovka 01 mojstrovka 02  mojstrovka 03  mojstrovka 04 mojstrovka 05  mojstrovka 06 mojstrovka 07

Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 10 Junij 2013 09:34
 

Komentarji   

 
+1 #1 Obreza Kaja 21:23 09-06-2013
Sem mislila, da bom imela zanimivo branje čez vikend v "Kaj dogaja", pa zgleda da ste bili samo vi štirje na skupni turi al kako? :-* :-* :-*
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information