Začetek Ledna tura II. del; tam nekje pod Blegošem
Ledna tura II. del; tam nekje pod Blegošem natisni E-pošta
Prispeval Mare   
Petek, 08 Marec 2013 22:48

Po tem, ko smo se zbrali na klasičnem zbirališču na Viču, se je akcija že začela. Zaradi slabih navodil lokalnega "slaparja", smo se izgubili tam nekje ob smučišču Stari vrh, ali bolje rečeno v zasneženi "vukojebini". Se opravičujem na izrazoslovju, a če mi ne verjamete, vprašajte voznike avtomobilov. Ko smo končno našli slap, smo se zapodili v njega in kmalu smo pozabili na vse prigode med vožnjo. Led je bil bolj tako tako, a plezati se je vseeno dalo. Če bi ga bilo treba preplezati brez varovanja od zgoraj, pa ne vem, če bi kakšen vijak sploh prijel, še za psiho najbrž ne bi držal. Ker so bile temperature že visoke, nas je med plezanjem kar pošteno škropilo, a to ni motilo nikogar, saj smo bili veseli, da slap sploh še stoji. Po uspešno zaključeni turi, se nas je slaba polovica udeležila izčrpne analize ob "Berrnardu" in smrdljivemu siru :), ki je trajala pozno v noč.

Jaša, ko varujemo ne spimo !!!Kruh u akcijiPoli napada zavesoSedlarči - bojne rane žabon Metek u akcijiCiganka - vse hoče zasena džihad Neli fajta

Zadnjič posodobljeno Sobota, 09 Marec 2013 20:00
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information