Začetek Herletova smer v Ojstrici
Herletova smer v Ojstrici natisni E-pošta
Prispeval Petra   
Torek, 11 September 2012 13:13

Z Edvinom sva jo splezala v nedeljo (Edvin je bil lokomotiva, jaz vagonSmile). Smer v celoti ni težka, z izjemo detajla, kjer sem se jaz "švercala" oz. se potegnila za komplet, in znana prečnica. Sama smer veliko poteka levo in desno, kar naprej se nekje preči. Drugače pa je skala dobra, kompaktna. Tudi čez plate se lepo spleza.

Raztežaji, kateri so lažji pa imajo ponekod kar nekaj naloženega šodra. V celotni smeri je zabitih klinov bore malo, v težjih delih pa jih ne manjka. Možnosti sidrišč (skoraj vsi so že zabiti) pa so super z vidika varnosti, saj si večinoma pod kakšno "streho". 

Zadnji raztežaj se začne s kaminom, ki je nekoliko moker in sluzast Undecided, na koncu še krajša prečnica in ven na grušč.

Prva prečnica Manjši previs Smer je težja z vidika orientacije Nekaj šodra DSC00105 Štant pod streho DSC00108 Edvin v znani prečki Fine platke
Zadnjič posodobljeno Torek, 11 September 2012 13:33
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information