Začetek Bavarska in Slovenska
Bavarska in Slovenska natisni E-pošta
Prispeval Miha Moškon   
Sreda, 22 Avgust 2012 10:19

Včeraj sva z Miho plezala Bavarsko. Ko sva se še po temi vozila proti Vratom, sva lahko opazovala bliskanje nad Avstrijo. Kasneje se je vreme kar poštimalo, napoved pa je bila na splošno lepa. Ob stiku z Nemško sva bila relativno zgodaj, zato sva razmišljala, da bi nadaljevala po Nemškem stolpu. Ker sem že večkrat poslušal grožnje o izgubljanju v Dolgi Nemški, sva se odločila za izstop Zimmer-Jahn, kar se je izkazalo za pametno, saj naju je med sestopom nekje na sredi Slovenske ujela nevihta. Hujšega ni bilo, saj sva v Vratih imela že sonce.

 

Sicer pa nama je bila smer lepa. Skala je kompaktna, težji deli so nabiti (frienda sem vtaknil le enkrat, ko sem šel malo v varianto), orientacija pa tudi ni težka. Paziti je potrebno le, da od "klavstrofobične" kotanje ne greš predaleč v levo in da odviješ navzgor po rahlo previsni? (spodmol) dvojki.

 

Slike so na:

https://picasaweb.google.com/116126943843564832200/BavarskaInSlovenska

Zadnjič posodobljeno Sreda, 22 Avgust 2012 19:28
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information