Začetek Psihoanaliza v Zidni steni - nova smer
Psihoanaliza v Zidni steni - nova smer natisni E-pošta
Prispeval Poli   
Sreda, 15 Avgust 2012 22:34

Ko sva prišla nazaj pod steno, še nisva imela dovolj in sva se podala še enkrat v steno. Tokrat sva izbrala smer po žlebu in kasneje po črni steni, sprani od vode. Mislila sva, da je to najbolj naravna in enostavna linija a sva se malce uštela. V sredini nama je postregla s kar nekaj manjšimi previsi v ploščati steni. Tudi strmina stene je presenetila Smile. No, po treh urah sva vseeno uspela in ji nadela ime "Psihoanaliza", ocenila pa s V+/IV-III. Je pa nekoliko višja kot ostale dve smeri, od tal do roba stene je namreč kakih 300 m. Lepo sva izkoristila dan Smile.

 

007  008  009Psihoanaliza_Zidna_stena_SKICA

 

Komentarji   

 
0 #1 Marko Erčulj 23:01 15-08-2012
Bravo fanta :D čestitke za novi smeri :D :D
Citat
 
 
0 #2 SlaTki 08:10 17-08-2012
Vse nove smeri v Zidni steni premorejo odlično skalo in izkoriščajo logične in naravne prehode, s čimer vabijo ponavljalce. Priporočam :D
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information