Začetek Srebrnjak in nova smer Maček Muri
Srebrnjak in nova smer Maček Muri natisni E-pošta
Prispeval Poli   
Ponedeljek, 22 Avgust 2011 14:25

V nedeljo sva z Mojco splezala verjetno novo smer v Srebrnjaku in ji nadela delovno ime Maček Muri. Če bo linija prestala preizkus in se bo potrdilo da gre za novo smer bo ime postalo tudi uradno Smile. Smer poteka v centralnem delu stene in sicer začne skupaj s smerjo Hočevar - Matijevec, nato pa se odcepi in se poda na samostojno pot Smile. Skala je dobra do odlična, smer dokaj naravna in kot bi rekel Mihelič: "...dasiravno je smer naravna, orientacija ni najlažja..." Smile. Sploh v spodnjem delu je veliko vijuganja med strehami, policami in zajedami. Smer sva ocenila s V-/III-IV+, v njej sva pustila 3 kline - dva na detajlu in enega na sidrišču. In evo, to je to Smile.

 

srebrnjak_macek_murisrebrnjak_mojca1srebrnjak_zajedasrebrnjak_mojca2srebrnjak_mojca3srebrnjak_jstsrebrnjak_proti_vrhusrebrnjak_skica

Zadnjič posodobljeno Torek, 23 Avgust 2011 09:22
 

Komentarji   

 
0 #1 Robert Hočevar 16:32 22-08-2011
Lepo sta izkoristila vroč vikend :D
Citat
 
 
0 #2 SlaTki 08:44 23-08-2011
Dobra ideja, še boljša izvedba. Že s fotk zgleda za prste obliznit. :love:
Citat
 
 
0 #3 Luka Golob 19:21 23-08-2011
Bravo, izgleda lepo!
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information