Začetek Bele vode - Visoka polica - Direttissima
Bele vode - Visoka polica - Direttissima natisni E-pošta
Prispeval Robert Hočevar   
Nedelja, 08 Maj 2011 19:00

Včeraj sem si zamislil, da bi šel tudi jaz potipat gorsko skalo. Ker se bliža skupna tura sem prišel na idejo, da bi šel pogledat razmere v Belih vodah. Za kompanjona sem dobil Janija in Domna in danes ob 6h smo odrinili iz Ljubljane. Dostop se je kar vlekel potem smo malo plezali nato pa se je še bolj vlekel sestop. Ampak, dan je bil idealen dostop do Visoke police je bil kopen. Prav tako tudi sestop z izjemo dveh flik snegca. Direttissima pa kot vedno, suha, lepa, kompaktna. Za razliko od mojega zadnjega obiska je sedaj opremljena s sidrišči za spust. Na vrhu je sledila malica sončenje in razgledovanje. Okoli bivaka je še kar dobro zasneženo in seveda vsi vstopi v okoliške smeri tudi. Ko smo prišli do avta se je že pooblačilo in kmalu so padle prve kaplje dežja.

 P04P14P19P31P32P35

 

 

Zadnjič posodobljeno Nedelja, 15 Maj 2011 14:43
 

Komentarji   

 
0 #1 Mojca Gruden 10:17 13-05-2011
S Timom sva včeri zlezla Direttissimo. Do prvega dežja za orientacijo v smeri ne potrebujete skice, samo sledite odtisom magnezija. :idea: Cel dan nisva srečala žive duše, razen gamsje mladine in velikanske krastače s plezalskimi interesi. :-) Slikc ni, ker nisva imela fotkiča.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information