Začetek Dolomiti pozimi
Dolomiti pozimi natisni E-pošta
Prispeval Poli   
Sreda, 09 Marec 2011 19:24

Mojca, Bošt in jst smo nekaj preteklih dni prebili v Cortini oziroma na prelazu Falzarego. Šli smo potipat kako se pleza tam in predvsem a imajo kaj zimskih smeri. Prvi dan smo se utaborili na prelazu in se pripravili na prvo noč v našem skromnem domu Smile, šotor imenovanem. Naslednji dan smo potipali zimske razmere v pobočjih Hexensteina in ugotovili, da niso kaj prida. Tako je popoldne minilo v prijetni plezariji na drugi strani prelaza, v steni Lagazuoi. Ker nam je bilo tako zelo všeč, smo tudi tretji dan zabili v isti steni in se popoldne odkotalili nazaj domov. Če vprašate mene je bilo super Smile.

 

cortina_hex cortina_bost1 cortina_mojca1 cortina_hex_skupna cortina_lagazuoi cortina_bost2 cortina_jst cortina_stant cortina_mojca2 

Zadnjič posodobljeno Sreda, 09 Marec 2011 19:27
 

Komentarji   

 
0 #1 Papi 22:45 09-03-2011
ma, ljega, dile ste doma pozabil, si videl koliko snega na smučiščih vse naokoli :D :D :D :D :D

S. :Pirate:
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information