Začetek Rovinj - december 2009 !
Rovinj - december 2009 ! natisni E-pošta
Prispeval Marko Erčulj   
Sreda, 30 December 2009 12:56

Saj pravim. V soboto 26.12. se nas je devet železnih carjev odpravilo v Rovinj, z namenom čim več plezati in uživati v okoliških plezališčih. Že na začetku je "odpravo" popestril Bimbo, a je kasneje zaradi tega v Rovinju pošteno odplačal svoj dolg.

Prvi dan sva z Papijem plezala v Limskem kanalu, ostali ( z izjemo Aleksiča ) v Glinščici,  Aleksič in njegov Silvio, pa sta gradila bazo po istrskih cestah. Naslednji dan smo plezali v Rovinju, dan zatem pa zopet v Limskem kanalu, kjer sta nas obiskala tudi Jera in Janez.

Imeli smo se fenomenalno. Smeha in zabave ni manjkalo, še posebej zadnji večer, ko se je pilo in pelo pozno v noč.

V torek, pa smo se prebudili v deževnem jutru, zato smo se po pregledu vremenske napovedi soglasno odločili, da pospravimo prtljago in odrinemo proti domu.

V "odpravi" Rovinj 12/2009 smo sodelovali Papi, Aleksič, Janža, Mojca P., Luka, Barbara, Bimbo, Matej in moja malenkost.

P.s.: Upam, da bo kdo od udeležencev dodal še kaj slik, ker sem jaz slikal bolj malo, kar je očitno tudi po priloženih fotkah.

IMGP0223-1

IMGP0226-1IMGP0249-1IMGP0230-1IMGP0256-1

Zadnjič posodobljeno Sreda, 30 December 2009 15:09
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information