Začetek GG (Geršak-Grčar) v Vežici in Šarova poč v Lučkem dedcu
GG (Geršak-Grčar) v Vežici in Šarova poč v Lučkem dedcu natisni E-pošta
Prispeval vanč   
Ponedeljek, 10 Julij 2017 22:14

Z Edotom sva se odpravila v stene nad Korošico, da bi se malo naplezala, podružila in sprostila. Prvi dan sva splezala priljubljeno smer v Vežici, ki je prava lepotica. Na izstopu pa naju je ujela kar močna nevihta, tako da sva hitro odvrgla železje in nato čepe na rušju ob zvokih strel čakala, da se stvar umiri. Kljub temu, da sva bila "malo" premočena, po nevihti nisva bila slabe volje(glej sliko Edota s tobakom :).

Drugi dan sva se lotila pa Šarove poči v Lučkem dedcu. Smer je samostojna samo v spodnjem delu, potem se priključi Levi smeri. Smer je spodaj ostra (VI+) in podarjen ti ni praktično noben meter, no tudi nadaljevanje je kar zanimivo. Omenil bi morda tudi, da so v Levi smeri štanti na svedre(v Šarovi poči na kline) in da v spodnji poki nujno pride prav kak frend.

2 Custom3 Custom4 Custom5 Custom6 Custom7 Custom9 Customjez-14 Custom

Zadnjič posodobljeno Torek, 11 Julij 2017 11:13
 

Komentarji   

 
+12 #1 Primož Urh 07:35 11-07-2017
Bravo, junaka! In še dobro, da ni zmočilo tobaka.
Citat
 
 
+4 #2 Jirži 08:30 12-07-2017
Dobr sta našpičena, bravo za Šarovo.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information