Začetek FART 3.0 - Extreme edition
FART 3.0 - Extreme edition natisni E-pošta
Prispeval Željo   
Ponedeljek, 27 Februar 2017 11:55

O dogodkih FART ni potrebno izgubljati besed. Legendarna srečanja se vrstijo kot za stavo. V petek, 24. 2. 2017, se je v večernih urah najbolj legendarnega domovanja alpinističnih odsekov zgodila že tretja edicija, ki je bila skladno s pričakovanji, najbolj obiskana do sedaj.

 

Na prizorišču se je zbralo cca 40 udeležencev (tekmovalci in navijači) iz štirih različnih alpinističnih kolektivov. Nekaj udeležencev je bilo tudi neopredeljenih in so samo še dodali patino prijetnemu dogodku.

 

V prvem delu so se udeleženci v tovariškem in pozitivno naravnanem vzdušju spopadli z 21 boulderskimi problemi, ki so bili po AOŽ lestvici ocenjeni od 4. stopnje naprej. Najboljših 5 posameznikov v moški in ženski odprti kategoriji se je pomerilo še v finalni seriji, kjer so se v treh poizkusih spopadli s tremi finalnimi problemi. Zmagovalci v obeh odprtih kategorijah so poleg večne slave in stiska načelniške roke prejeli še praktične nagrade.

 

Ferajnovska amaterska rekreativna tekma je minila v odličnem vzdušju, polnem veselja in pristnega zanosa. Zahvala gre vsem udeležencem in predvsem organizatorjem z Neli in Gresom na čelu.

 

Nekaj utrinkov je dostopnih v spodnji galeriji.

1 Organizator

2 Akcija

4 Ž finale

3 M finale5 Ž podelitev6 M podelitev

 

Komentarji   

 
+3 #1 Poli 07:54 28-02-2017
Wuau, kakšna tekma! Pohvale organizatorjem in postavljalcem za odlične probleme, sploh pa za fantastični skokica bonus problem :lol:

Lepo je videti takšno prizadevnost in entuziazem pri organizaciji. Skratka odlično od aperitivčka dalje :lol, četudi me je sezulo :lol:

Hvala vam in globok poklon.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information