Začetek Vzhodna in Srečko Rihter
Vzhodna in Srečko Rihter natisni E-pošta
Prispeval Neli   
Sobota, 03 September 2016 19:09
Prejšnjo soboto smo ga s Špelo in Evo mahnile na Okrešelj, v dolgo (to pravim v letih) načrtovano Vzhodno v Mali Rinki. Veliko smo razglabljale in rešile svet že preden smo prišle do piva. Smer je luštna, postregla ni z nobenim presenečenjem, samo z lepo plezarijo. Ampak vrh ni bil še niti pol poti, kajti tiste trave na vrhu so od nas zahtevale popolno predanost uživanju. Lepo se je bilo po dolgem času navezati na štrik v troje, še posebej s čukicami.
 
Še pred naslednjim koncem tedna pa sva se z Anjo zaradi nenajboljpopolne napovedi na koncu odločile za Vršič. Bili sva Petkovi divi - sami v steni. Plezali sva Spominsko smer Srečka Rihterja, ki je naravnost odlična. Sama res lepa plezarija. Smer je opremljena, le v najtežjem raztežaju ni najti kaj dosti, gredo pa lepo frendi not. Bil je še en res dober dan v bregih.altalt
alt
Zadnjič posodobljeno Sobota, 03 September 2016 20:29
 

Komentarji   

 
-1 #1 Poli 16:25 04-09-2016
Pa je le šlo :lol: Bravo ;-)
Citat
 
 
0 #2 Željo 06:44 05-09-2016
Samo tihožitje...
Citat
 
 
+1 #3 Penič Neli 10:55 06-09-2016
Ja, mislim da se bom lahko celo navadla. Moja glava je naredila iz spominov preveliko dramo :)
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information