Začetek Zmaj
Zmaj natisni E-pošta
Prispeval Dalenjc   
Sobota, 03 September 2016 09:51

Minulo soboto zvečer sva s Ciganko prasnila na kočo na Klemenči jami, prespala v družbi nemško govorečih smrčačev in slovensko govorečih šušljačev :) . V nedeljo zjutraj pa prijela za odlično skalo v Ojstrici, z namenom preplezati Spominsko smer Iva Reye ali tako imenovanega Zmaja. Plezarija je zahvaljujoč dobri skali lepo stekla. Začetne raztrežaje sva poplezala nenavezana, našla izvoz v Zmaja, zlezla prvi težji raztrežaj in ko sem že sam pr sem mrmral „orientacija danes nama pa res dobr teče“ sva ubrala varianto za „tapridne“ :) .Sfalila sva detajl smeri in vzporedno preplezala, z eno jebo opremljeno, zajedo majavih oprimkov in spodobne težavnosti (Nejčeva smer ?). Nad zajedo sva spet ujela Zmaja za rep in po slabih sedmih urah izplezala na vršno gredo koder poteka sestop po Kopiščarjevi ferati.

Skala v Ojstrici res ne razočara in naklonina in izpostavljenost v Zmaju te res ne pustita ravnodušnega. Skratka....bilo je odlično.

 

14678910131415161718192021

Zadnjič posodobljeno Sobota, 03 September 2016 09:59
 

Komentarji   

 
-5 #1 Poli 16:25 04-09-2016
Sta mu zakurla pod ritjo? :lol: Bravo! ;-)
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information