Začetek Kaj sanja delfin?
Kaj sanja delfin? natisni E-pošta
Prispeval Slatki   
Ponedeljek, 01 Avgust 2016 12:11

Sva se z Žiletom spraševala nekaj dni pred sobotnim vzponom po smeri Sanje delfina v Ojstrici. Uganko sva razrešila že v prvem cugu smeri, kjer sva se dobro stuširala in prijetno ohladila. Verjetno je bilo slednje razlog, da nisva popolnoma obšla uvodnega vodenega raztežaja. Po tuširanju sva prestopila v levo steno, kjer sva najprej premagala previs, potem pa v za Ojstrico povprečni skali nadaljevala v začrtano smer. Po preplezanem spodnjem delu smeri, sva zavila v raztežaj Ogrin - Omersa, kjer naju je zaradi slabe kamnine kar malo minilo. Štiri raztežaje sva zatem plezala po smeri Minljivost, kjer so naju navdušile strme in kompaktne poči, manj pa izstopni rahlo krušljiv raztežaj. Ker vse mine in nama še ni bilo dovolj sva obiskala še Zmaja. Njegovo bruhanje naju je dobro ogrelo, a do živega nama ni mogel.

Na vrhu sva si nadvdušena nad prijetno telovadbo čestitala za uspešen prost vzpon, domov pa odnesla nepozabno doživetje. Ojstrica, še prideva.

Vstop v najtežji cug DelfinaŽile v detajlu Delfina

Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 01 Avgust 2016 12:15
 

Komentarji   

 
0 #1 Poli 13:12 01-08-2016
Bravo fanta, čestitke 8) . A sta torej splezala Sanje delfina al ne? :lol: :-?
Citat
 
 
0 #2 SlaTki 13:26 01-08-2016
V bistvu je šlo za kombinacijo smeri Sanje delfina-Minljiv ost-Zmaj. V srednjem delu sva izbrala bolj direktno linijo od originala (štiri raztežaje smeri Minljivost), ta pa naju je pripeljala direktno pod ključni del Zmaja. Tako sva se izognila plezanju navzdol po rampi, ki povezuje izstop Sanj delfina z zgornjimi raztežaji Zmaja. ;)
Citat
 
 
0 #3 Miha Močnik 13:50 01-08-2016
Bravo za tole mineštro! Nista vidva navadna. :lol:
Citat
 
 
-1 #4 Poli 14:01 01-08-2016
Citati SlaTki:
V bistvu je šlo za kombinacijo smeri Sanje delfina-Minljivost-Zmaj. V srednjem delu sva izbrala bolj direktno linijo od originala (štiri raztežaje smeri Minljivost), ta pa naju je pripeljala direktno pod ključni del Zmaja. Tako sva se izognila plezanju navzdol po rampi, ki povezuje izstop Sanj delfina z zgornjimi raztežaji Zmaja. ;)


Motača :lol:
Citat
 
 
0 #5 Muhič Petra 18:54 04-08-2016
lepa lepa :D
Citat
 
 
+1 #6 jirzi 13:03 06-08-2016
Delfin Sanja Minljivega Zmaja ;-)
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information