Začetek Jubilejna in Košir - Brelih
Jubilejna in Košir - Brelih natisni E-pošta
Prispeval Hrenovka   
Ponedeljek, 25 Julij 2016 09:04

V torek, sva se s Polijem zapeljala do Jezerskega, z namenom splezat Jubilejno v Dolgem hrbtu. Kar je bil že plan par sezon, ampak se je smer kar izmikala :). Ko sva prisopihala do smeri, sva že od daleč sumila, da bo malo mokra. Za najbolj delikatnega se je izkazal gnil previs, ki sva ga z nemalo neprimernih besed premagala. Tudi kamini niso dosti zaostajali, ampak so naju prijazneje spustili mimo. Drugače je smer lepa, poplezaš še do vrha, poješ speštan sendvič in se spustiš do Češke koče.


Prav tako sva v četrtek nad Vršičem imela strašne ambicije, ki pa so se zaradi čudne krušljivosti in hrepenenja po dolomitski monolitski skali končale v smeri Košir- Brelih. Užitkarsko je na vrhu spet sledil sendvič in carsko melišče v dolino. Seveda ima tudi Jasna primerno temperaturo! :)

jubilejna 01

jubilejna 02

jubilejna 03

jubilejna 04

jubilejna 05

 

jubilejna 06

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information