Začetek Na tržiških svedrovcih
Na tržiških svedrovcih natisni E-pošta
Prispeval Primož Urh   
Torek, 24 Maj 2016 09:49

V petek popoldan je pod težo petih veličastnih tik pod Ljubeljem omagala sprednja pnevmatika. Hitrejši navezi se je zatorej za nagrado obetala menjava gume. S Špelo in Nežo smo precej sproščeno in klepetavo opravili s Šentansko, ki je letos malo strmejša kot lani. Smrketa je bila po pričakovanjih bolj trdoživa in je Petro in Vanča kar pošteno okupirala. Gumo smo zamenjali en, dva, tri. Računamo, da nas bodo po tej objavi poklicali s kakšnega moštva v formuli 1 za delo v boksu. Potem smo se po polžje odpeljali proti Ljubljani. Na kratkem odseku hitre ceste smo uspeli narediti daljšo kolono, na avtocesti pa so mimo nas bezljali sami norci s 100 km/h in več na števcu. Kdo bi si mislil, da je od Ljubelja do Ljubljane tako daleč!?! 

V soboto sva z Nežo zavila še na drugo stran Tržiča – v steno Bele peči. Tudi tjakaj sva se, še vedno na rezervi, vozila celo večnost. Ogrela sva se v Šleparski, po priporočilu lokalnega poznavalca združila Šipo in Katastrofulo (lepo!), nadaljevala v kombinaciji Marčitove spominske in Avrikljevega stebra (gladko!) in zaključila v Radolci. Čeprav se da zaslediti nekaj kritik na račun skale, ta še zdaleč ni slaba. Lepo, da se spet začenja tale skalna sezona!

1 speli v plati2 primoz na stantu3 vanc in petra v smrketi4 speli dviga avto5 mojster pa gleda

Zadnjič posodobljeno Torek, 24 Maj 2016 13:47
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

© AO Železničar | Template by vonfio.de

Spletna stran AO Železničar za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke (cookies), ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? Če se z uporabo piškotov ne strinjate, prosim, da zapustite to stran! Več o tem najdete tukaj.

Strinjam se z uporabo piškotov.

EU Cookie Directive Module Information